Zavarujte pred prahom in umazanijo

  31. 01. 2019

Zakaj stikala ne uspejo? Proizvajalci, ki želijo zagotoviti, da so njihova stikala dovolj robustni, da lahko delujejo preko tisočih operacij, so v nasprotju z nečim, kar ne morejo nadzorovati - zunanje okolje.

Eden od glavnih razlogov, zakaj je stikalo zmrznilo, je nezanesljivo zapiranje.

Dež, olje, pesek, prah, para in druga onesnaževala se preklapljajo počasi, a zanesljivo, in segajo v najmanjše prostore in prinašajo korozijo, rjo in kratke izpade.

V Nexusu vemo, kako pomembno je, da je vaša oprema zaščitena pred elementi. Zato sodelujemo s podjetjem ZaGO, ki je eden najbolj zaupanja vrednih in zanesljivih strokovnjakov na področju tehnologije zapiranja.
Njihovi stikalni čevlji so oblikovani silikonske obloge, ki se uporabljajo za zaščito elektronskih naprav s tipkalnimi stikali, preklopnimi stikali in vrtljivimi stikali.
Zagotavljajo prilagoditev po meri za različne elektronske naprave in ponujajo eleganco in zaščito, ki je neprimerljiva z neurejenim nanosom tekočih tesnil. Olje, voda, umazanija in vlaga - skupaj z drugimi onesnaževalci - so popolnoma izključeni.
Izdelana iz enodelne oblike iz lite gume nad medeninasto šestrobo matico, stikalni čevlji uporabnikom prihranijo denar in čas - odpravljajo stroške stalnih napak stikala in zamenjave.
ZaGO proizvaja tudi možnost za kritje preklopnih panelov po meri, ki ščitijo vsako posamezno stikalo pred pršenjem vode, razlitjem olja in drugimi krutimi snovmi.
Čevlji lahko delujejo pri ekstremnih temperaturah - od -69 stopinj celzija, do več kot 200 stopinj.
Majhna, lahka in za večkratno uporabo potrjujejo vojaške specifikacije, saj so bile prvotno zasnovane za zahtevne vojaške aplikacije, kjer pesek, prah in vlaga ogrožajo varnost prevoza.
Od začetka proizvodnje je ZaGO ugotovil, da vedno več industrij vidi potrebo po zaščiti svoje opreme pred elementi.
Podjetje zdaj oskrbuje kupce, ki se ukvarjajo s predelavo hrane, vesoljsko industrijo, medicino, električnimi orodji, gradbenimi in pomorskimi aplikacijami, če naštejemo le nekatere.
Čevlji za zamenjavo ZaGO celo ščitijo vaš prosti čas - najdemo jih v avtopralnicah, kontrolah na gliserju in športni opremi.
Preklopna stikala, stikala in vrtljiva stikala
Za popolno zaščito - nepredušno, nepropustno tesnilo - preprosto zamenjajte navadno montažno matico z stikali ZaGo.
Preklopno stikalo
Vsak pečat je narejen iz silikona, odpornega na trganje, in popolnoma prekriva stikalo in okvir z vgrajenim tesnilnim rebrom.
Tesnila za plošče
Obrnite se na podjetje Nexus direct, da se pogovorite o tesnilnih obročkih panelov ZaGO, ki so popolnoma prilagodljivi. Ta tesnila bodo z lahkoto nameščena in nizko vzdrževana.

Celoten nabor izdelkov ZaGO, ki jih dobavlja Nexus, je na voljo na: http://nexuscomponents.co.uk/Proizvajalci/Proizvodi/ZAGO

Kot pri vseh Nexusovih izdelkih lahko sodelujemo z vami v procesu načrtovanja in tako zagotovimo, da imate prave komponente za vaše potrebe. Pokličite ali nam pošljite e-pošto, da se pogovorite z našimi izdelki za pečatenje in kako jih lahko nastavimo za delo za vas.

Foto: Austin Ban na Unsplash